Yoga cursus voor iedereen, beginners welkom

Marije WagelaarMarije Wagelaar verzorgt Kundalini Yogalessen voor volwassenen. De lessen worden gegeven in een woonkamer en er is plaats voor maximaal vijf cursisten. Een les duurt 75 minuten en bestaat uit:
– Een korte introductie
– Enkele warming-up oefeningen
– Yogaset (een serie van yoga oefeningen)
– Mantra & Meditatie
– Afsluitende ontspanningsoefening
– Een kop thee

Thema
De lessen zijn divers en hebben meestal een thema, bijvoorbeeld een kwaliteit (vertrouwen, balans, inspiratie), een chakra of een orgaansysteem. De cursus staat open voor beginners. Aan het begin van de les starten we met een uitleg van de basisoefeningen en technieken die we op die avond zullen beoefenen.

Yoga bij klachten
Vanuit haar medische achtergrond kan Marije je adviseren hoe yoga helpt bij slapeloosheid, rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid.

Kundalini Yoga
Marije geeft Kundalini Yoga lessen, gebaseerd op de principes van yogi Bhajan. Yoga bevordert de innerlijke en fysieke balans en lost spanningen op. Het lichaam wordt gezonder en de geest kan beter ontspannen. Kundalini yoga is een oude vorm van yoga en is in het westen geïntroduceerd door yogi Bhajan. Hij onderwees deze vorm van yoga die een sterk effect op het lichaam heeft door dynamische oefeningen, aandacht voor de ademhaling en het gebruik van meditaties.

De cursus is elke donderdagavond van 20.30-21.45 uur en kost 8 euro per keer. Wil je meedoen? Laat het even weten.

Opgave en vragen via 06-51691405 of marijewagelaar@hotmail.com.