Auteursrecht en copyright

Ik streef naar een ethische en wettige benadering van het delen van informatie en opinie. Ik erken het belang van auteursrecht en copyright en zet me in voor het respecteren van de rechten van auteurs en contenteigenaren door de bron van teksten te vermelden en toestemming te vragen voor publicatie.

Citaten en samenvattingen

Soms maak ik gebruik van citaten om de idee├źn van andere schrijvers te benadrukken en te versterken. Ik realiseer me echter dat een citaat te lang kan zijn voor de wensen van de oorspronkelijke auteur. Indien u van mening bent dat een citaat op mijn website te uitgebreid is of een artikel niet juist is samengevat, neem dan alstublieft contact met me op, zodat ik passende maatregelen kan nemen.

Toestemming voor artikelen uit de media

Wanneer ik artikelen uit de media gebruik, streef ik ernaar om vooraf toestemming te verkrijgen van de desbetreffende redacties. In sommige gevallen kan er echter onduidelijkheid zijn over de verleende toestemming of zijn afspraken door job wisseling en verloop van tijd in vergetelheid geraakt. Als u meent dat uw werk onrechtmatig wordt gebruikt of als er twijfels bestaan, nodig ik rechthebbenden uit om contact met mij op te nemen. Ik ben toegewijd aan het oplossen van eventuele geschillen en het naleven van de geldende wetten.

Artikelen van anderen met toestemming

In sommige gevallen publiceer ik artikelen van andere schrijvers, maar alleen met hun uitdrukkelijke toestemming. Ik waardeer het vertrouwen dat deze schrijvers in mij stellen en zal altijd hun werk met integriteit behandelen. Ik geloof in open communicatie en samenwerking om ervoor te zorgen dat ik de rechten van alle betrokkenen respecteer. Als u vragen, opmerkingen of bezwaren heeft met betrekking tot het gebruik van inhoud op mijn websites, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Dank u voor uw begrip en medewerking.

Bert Stoop

Geplaatst door .

Privacy verklaring.