Mijn beleid in het kader van AVG

Mijn privacybeleid geldt voor de volgende websites

  • bertstoop.nl
  • irmazingt.nl
  • animalfreedom.org
  • de diverse blogs met URL's eindigend op .blogspot.com, die linken naar deze pagina.

Wat wordt opgeslagen?

Er worden door mij geen gegevens van belangstellenden of bezoekers vastgelegd, er is geen lidmaatschap, er worden geen nieuwsbrieven uitgestuurd. Wel wordt via Google Analytics anoniem de bezoekersstroom op de websites gevolgd. Het IP-adres wordt gemaskeerd, er is een verwerkingsovereenkomst getekend met Google. Er worden gegevens van Google Analytics met Google gedeeld om de producten en services van Google te verbeteren.
Deze gegevens worden door Google 2 maanden bewaard. Ik gebruik die informatie om te kijken hoe het bezoek van mijn sites reageert op veranderingen in de presentatie op Internet.

bol.com

Ik wijs bezoekers van de website op boeken en andere producten die bol.com verkoopt. Er wordt commissie ontvangen wanneer een bezoeker via bovengenoemde sites op bol.com een aankoop doet. Deze revenuen gaan -samen met de reclame-inkomsten- naar de Stichting Animal Freedom.

Links met andere websites

De website bevat links naar externe internetpagina's. Ik ben niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetpagina's waarnaar op bovengenoemde website een link is opgenomen of van internetpagina's waarop een link is opgenomen naar deze websites. Het privacy beleid is niet van toepassing op persoonsgegevens die van jou op of via deze externe websites worden verzameld en verwerkt.

Geplaatst door .

Privacy verklaring.