Mental coach en personal organizer

Soms is het leven zwaar en lijkt een oplossing onbereikbaar.
Bert StoopIk kan je helpen te switchen tussen piekeren en aanpakken door naar je te luisteren en/of iets samen te gaan doen wat in jouw belang is.
Mental coaching is een vorm van balans zoeken tussen fysieke en mentale inspanning. Die balans is voor mij niet gericht op grootse prestaties, maar op het verlichten van overbelasting en het vinden van rust en tevredenheid. Wanneer je je niet gelukkig voelt of relaties lopen niet naar tevredenheid, is mijn ondersteuning gericht op het herstellen van een goed gevoel.

Als personal organizer kan ik je helpen bij:

  1. het verbeteren van relaties met jezelf en met anderen
  2. zingeving
  3. opruimen en ordenen van spullen
  4. het opzetten en bijhouden van je administratie
  5. taken – prioriteren en plannen van taken
  6. analyseren.

Coaching stijl

Als coach zal ik vooral jou tot jouw recht laten komen. Ik luister actief om samen -zonder oordeel- te komen tot de essentie van wie je wilt zijn en hoe je je wilt ontwikkelen. Ik stel me op als kathalysator: iemand die helpt het proces op gang te brengen en weer terug treedt.
Ik ben steunend zonder te sturen, gericht op het bewaken van jouw autonomie en het vergroten van jouw vermogen tot verbinden.
De taal en de woorden zijn de voertuig voor het komen tot inzicht en bewustzijn. Niet alles wat je zegt, neem ik letterlijk, soms luister ik naar wat er niet gezegd wordt en maak dat bespreekbaar.
Niets is vanzelfsprekend, maar je hoeft je niet te verantwoorden. Veranderen hoeft geen moeite te kosten wanneer veranderd inzicht je helpt jouw weg te vinden en bewust te worden.
Ik houd van het zoeken naar de logica van wat je overkomt en hoe je reilen en zeilen is binnen relaties, in de liefde, op het werk of vriendschappen.
Samen maken we jouw verhaal overzichtelijk en helder en maak je zelf een stap verder door onbruikbare aannames weer los te laten. Het gaat om jouw vrijheid.

Kennismaking

Lees op mijn weblogs hoe ik denk over uiteenlopende onderwerpen. Klik hier voor een overzicht en kies onderaan op de weblogs het label van een onderwerp dat jou interesseert.

Maatje

Interview over ervaringen in het projectIk werk als vrijwilliger in het project Maatjes voor Leven bij Humanitas Groningen. Maatjes voor leven biedt tijd en aandacht, steun van mens tot mens, altijd op basis van evenwaardigheid. We streven naar zoveel mogelijk vrijheid om het maatje voor leven vorm te geven, maar wel altijd met een professioneel vangnet op de achtergrond.

Waar gevestigd

Ik woon in de stad Groningen. Coaching kan via een gesprek, wandelend, samen de handen uit de mouwen met bijvoorbeeld opruimen van je huis. Coaching kan ook via mail, telefoon of Skype.
Stuur mij een e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bert Stoop

Geplaatst door .

Privacy verklaring.